סלווין חוזרת לארץ
צילום: מוטי קלינגר



לייני סלווין חתמה ברמלה
אורלי קלינגר ,25/06/2006

לייני סלווין, הרכזת המתאזרחת ששיחקה באנדה רמה"ש ובנבחרת ישראל, חתמה לאחר מו"מ ממושך ברמלה. סלווין חוזרת לארץ אחרי עונה בבשיקטאש הטורקית, ותצטרף גם לאימוני נבחרת ישראל לקראת מוקדמות אליפות אירופה. "החתמה חשובה מאד לאליצור רמלה", אמר אלי רבי.

רמלה החתימה גם את קטיה אברמזון, מאליצור חולון.

באחת מההחתמות המשמעותיות של הקיץ, לייני סלווין (25, 1.70) הצטרפה לאליצור רמלה. סלווין משחקת כרכזת שמעדיפה את המסירה על הזריקה אבל מסוגלת לקלוע, ידועה כשומרת מצוינת, וריבאונדרית טובה לגובהה. זו תהיה העונה השלישית של סלווין בישראל אחרי שנתיים מצוינות במדי הפועל חיפה\מוצקין ואנדה רמת השרון, כאשר בעונה האחרונה היא שיחקה במדי בשיקטאש הטורקית איתה הגיעה לגמר הפלייאוף ורשמה ממוצעים של 6.9 נק', 3.6 ריב' ו-2.1 אס' למשחק.

החדשות על סלווין, שחתמה לעונה אחת, לא הפתיעו אף אחד. "ארבעה חודשים אני מנסה להחתים אותה. אני מאד שמח", אמר אלי רבי ל'ספסל' לאחר שהמו"מ הארוך הסתיים. לסלווין היו הצעות נוספות גם מקבוצות אחרות באירופה. "אני לא זוכר שחיכיתי לשחקנית כל כך הרבה זמן, אבל זו עמדה מאד חשובה אז חיכינו. עכשיו אפשר להתחיל עם הזרות", אמר.

בעונת 04/05 סלווין שיחקה באנדה רמה"ש והייתה מלכת האסיסטים של הליגה עם 4.9 אס' למשחק. היא עזרה לרמה"ש לזכות בגביע ולהגיע לפיינל פור היורוקאפ, ולגמר הפלייאוף בו היא נוצחה ע"י אליצור רמלה. סלווין העמידה ממוצעים של 10.2 נק' (46.6% מה2, 38.1% מה3), 3.9 ריב' וכאמור 4.9 אס' למשחק. היא אף רשמה את הטריפל דאבל המתועד הראשון בליגת הנשים.

בעונת 03/04 סלווין שיחקה בחיפה\מוצקין, והעמידה ממוצעים של 13.7 נק' (59.0% מה2, 33.3% מה3), 4.3 אס', 4.1 ריב' ו-2.4 חטיפות למשחק. היא הובילה את קבוצתה לגמר גביע המדינה וזכורה בזכות שלשות קלאץ' מדהימות בחצי הגמר ובגמר.

סלווין אף שיחקה במדי נבחרת ישראל ב2005, וקלעה 7.3 נק' למשחק ב28.3 דקות למשחק. היא אמורה לשחק בנבחרת גם הקיץ, לצידה של ג'ניפר פליישר.

רמלה צירפה לשורותיה גם את קטיה אברמזון (18, 1.85) ששיחקה בעונה שעברה באליצור חולון.






כתבות אחרונות באתר
Print






© כל הזכויות שמורות
cker();